Forfatter: signe

Brunkål med ribbenssteg

4 personer Opskriften: ca. 1 kg ribbenssteg med svær evt. røget. 1 stort hvidkål 150 g sukker 30 g smør Salt og peber 1-2 dl vand Fremgangsmåden: Hvidkålen snittes Sukkeret brunes i en gryde og smørret tilsættes. Kålen hældes i

Udgivet i Hovedretter Etiket: , , , , , , , ,

Creme brulee med hele æg

opskriften er til 7-8 personer Ingredienser: 5 dl fløde 2 dl mælk 1 stang vanilje  (kun kornene) 150 g sukker 3 æg Fremgangsmåde: Bland det hele (undtaget æggene). Bring det i kog. Der er tre grunde til at det skal koges.

Udgivet i Desserter Etiket: , , , , , , , , ,

Kylling i butterdej

2 personer Opskriften: 1 pakke butterdej 2 stk kylling bryst 2 tsk grøn pesto 250 g grønne bønner 1 løg salt og peber Fremgangsmåden: 1. forvarm oven til 220 grader. 2. rul butterdejen ud og skær den over i 2

Udgivet i Hovedretter Etiket: , , , , , , , , ,

Kødboller i bechamelsovs

2-3 personer Opskriften: 450 g hakket gris og kalv ( man kan bruge hakket oksekød ) 1 lille løg 2 hvidløgsfed 1 lille tsk paprika 1 spsk hakket persille 150 g revet ost Salt og peber En lille smule muskatnød

Udgivet i Hovedretter Etiket: , , , , , , , , , , , , , , ,

Svensk pølseret

opskriften er til 2 personer: Ingredienser: 400 g kogte kartofler 8 røde pølser 1 løg 5 g margarine 2 tsk paprika 70 g Koncentreret tomatpuré 1 dl skummetmælk 1/4 dl piskefløde salt og peber Sådan gør du: 1) Skær kartofler

Udgivet i Hovedretter Etiket: , , , , , , , , , , , , , ,