
Varme hveder spises normalt på store bededag, men de smager jo dejligt, så hvorfor ikke bare spise dem når man har lyst. ( 24 stk ) Det skal du bruge : 4 dl mælk 150 g gær 50 g margarine…
Varme hveder spises normalt på store bededag, men de smager jo dejligt, så hvorfor ikke bare spise dem når man har lyst. ( 24 stk ) Det skal du bruge : 4 dl mælk 150 g gær 50 g margarine…
4 personer Opskriften: ca. 1 kg ribbenssteg med svær evt. røget. 1 stort hvidkål 150 g sukker 30 g smør Salt og peber 1-2 dl vand Fremgangsmåden: Hvidkålen snittes Sukkeret brunes i en gryde og smørret tilsættes. Kålen hældes i…
2 personer Opskriften: 1 pakke butterdej 2 stk kylling bryst 2 tsk grøn pesto 250 g grønne bønner 1 løg salt og peber Fremgangsmåden: 1. forvarm oven til 220 grader. 2. rul butterdejen ud og skær den over i 2…
2-3 personer Opskriften: 450 g hakket gris og kalv ( man kan bruge hakket oksekød ) 1 lille løg 2 hvidløgsfed 1 lille tsk paprika 1 spsk hakket persille 150 g revet ost Salt og peber En lille smule muskatnød…