Squashkage

Squashkage

Ingredienser

 

  • 100 g bagemargarine, stuetemperatur
  • 250 g brun farin
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 3 æg
  • 250 g hvedemel
  • 5 tsk kanel
  • 2 tsk allehånde
  • 2 tsk stødt kardemomme
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 0,50 tsk salt
  • 350 g squash, groftrevet
  • 100 g mørk chokolade, grofthakkede

Fremgangsmåde

Pisk smør, brun farin og vaniljesukker sammen, til det er luftigt.

Pisk derefter et æg i ad gangen.

Bland mel, krydderier, bagepulver, natron og salt sammen og sigt det i dejen. Tilsæt squash, og chokolade.

Vend dejen godt sammen og kom den i en smurt springform på 20 cm i diameter med bagepapir i bunden.

Bagn i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter, til den er gennembagt. Lad kagen køle lidt af i formen og derefter på en rist.

 

Udgivet i Bagværk, Kager Etiket: , , , , ,