Squashkage
Ingredienser
- 100 g bagemargarine, stuetemperatur
- 250 g brun farin
- 2 tsk vaniljesukker
- 3 æg
- 250 g hvedemel
- 5 tsk kanel
- 2 tsk allehånde
- 2 tsk stødt kardemomme
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 0,50 tsk salt
- 350 g squash, groftrevet
- 100 g mørk chokolade, grofthakkede
Fremgangsmåde
Pisk smør, brun farin og vaniljesukker sammen, til det er luftigt.
Pisk derefter et æg i ad gangen.
Bland mel, krydderier, bagepulver, natron og salt sammen og sigt det i dejen. Tilsæt squash, og chokolade.
Vend dejen godt sammen og kom den i en smurt springform på 20 cm i diameter med bagepapir i bunden.
Bagn i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i ca. 45 minutter, til den er gennembagt. Lad kagen køle lidt af i formen og derefter på en rist.