Banankage

18 stykker pr. kage

Antal portioner: 1 Kage

  • 3 æg
  • 170 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 100 g smør – smeltet og afkølet
  • 3 moset banan
  • 100 g smeltet mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør man:

Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i dejen skiftevis med smørret. Vend de mosede bananer i. Hæld dejen i en franskbrødsform hvor man har lagt bagepapir i  (ca. 1 liter) og bag kagen nederst i ovnen. Vend banankagen ud på en bagerist og fjer bagepapiret og lad den køle af.

Fordel den smeltede chokolade på kagen, når kagen har kølet lidt af.

Bagetid

Ca. 55 min. ved 175° – traditionel ovn.

Udgivet i Bagværk Etiket: , ,