Ingredienser: ca. 30 stk
1 dl. Piskefløde
1/2 dl mørk sirup eller lys sirup
2 spsk glukosesirup
1/2 dl. sukker
Fremgangsmåde:
- Bland alle tingene i en stor høj ildfast skål, som kan tåle at komme i mikroovnen. man skal passe lidt på for det kan nemt koge meget op, så derfor en stor høj ildfast skål.
- sæt skålen i mikroovnen på fuld effekt, men kig til det nogle gange og husk at rør rundt engang imellem, ind til det har samme konsistens som når man laver kagecarm, giv det evt. 1 min af gangen. Nogen gange er det nok med 7 min, men det afhængigt af hvad mikroovnen man har.
- Når den er færdig kom den op i en flad skål med bagepapir i og sæt den i køleskabte i 1 en lille time.
- Nu kan du tag den ud og begynde at klippe eller skærer det ønske str. og vis man har lyst kan man vende dem i lidt flormelis så de ikke klister sammen.
Velbekomme
Skriv et svar