Vinterbryg fra Hr. Skov

Vinterbryg fra Hr. skov

Da vi en kold vintermåned var i blåvand i sommerhus, fandt vi en en special forretning der hed Hr. Skov. Her købte vi lidt forskellige øl som de selv brygger, og jeg må sige at efter at have smagt de øl, så blev jeg noget overrasket over at man ikke kunne købe dem flere steder.

Vi købte en 3 pak, til en pris af 135 kr. så det er en pris på 45 kr. pr. stk., det er i samme prisleje som andre special øl. I pakken som man selv måtte blande var der : vinterbryg, Lyng øl og en Vadehavs Ale.

Dette indlæg handler om vinterbryggen.

Vinterbryggen er Hr. Skovs svar på en julebryg. Vi fik den til en flæskesteg med det hele, og her kommer den i sit rette element.

En dejlig rund og fyldig smag uden at der er nogen smag der overdøver de andre, så en helt afbalanceret øl, perfekt til julemiddagen.

Øllen har en dejlig mild eftersmag af karamel og lakrids, som glider stille ud.

Vi nød den lettere afkølet omring 8-10 grader, da den ikke lå så længe i køleskabet, men det gjorde ikke spor.

Alkohol procenten er på 5,5 % hvilket svarer til en almindelig julebryg.

Her er hvad Hr. Skov selv har skrevet om den :

Vinter bryg

– fra Hr. Skovs Gourmetunivers

Produceres kun i efteråret og er Hr. Skov´s bud på årets juleøl.

Vinterbryggen er inspireret af Belgisk dubbel, hvor vi har tilsat Hr. Skov Blomme essens, som er store danske lilla blommer som vi har lagret i mørk rom og brun sukker.

Denne essen er med til at give øllet en dejlig dybde. Øllet har en mørk karamelfarve med duft karamel, lakrids og ,malt.

Øllet har en dejlig smag af blomme, svedsker, rosiner og karamel.

En super dejlig øl som kan nydes separat men også en dejlig mad øl.

 

Jeg har i et par år bestilt den via deres hjemmeside og fået den bragt med Post Nord til døren, men nu er de heldigvis begyndet at sælge dem i flere forretninger. Nu kommer vi fra Odense, så vi kan kun nævne nogle steder i Odense : H.J.Hansen vine i Odense, CaViThe på Skibhusvej i Odense, samt på Hr. Skovs Hjemmeside : Hr. Skov Vinterbryg .

Prisen på øllen i de butikker er ca. samme pris.

Husk at en god øl er som en god flaske vin, den skal nydes og ikke bare drikkes.

Skål

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udgivet i Anbefaling af forskellige øl Etiket: , , , , , , , , ,