ca. 20-25 stykker
Stor bradepande
Ingredienser:
500 g mel
500 g sukker
100 g bagemargarine
6 æg
4 dl mælk
4 tsk. bagepulver
3 tsk. vaniljesukker
Fyld:
250 g bagemargarine
1 dl mælk
400 g brun farin
200 g kokosmel
Sådan gør du:
Pisk æg og sukker, til det skifter farve og er let og skummende.
Smelt bagemargarine, tilsæt mælken, lad det bilve lunt og hæld det i dejen.
Bland mel, bagepulver og vaniljesukker, og rør det i dejen. Hæld dejen i en Stor bradepande med bagepapir.
Bagetid:
25 min. på nederst rille i en 200ºC forvarmet ovn. Når der er ca. 15 min. tilbage af bagetiden laves fyldet.
Smelt bagemargarine, og tilsæt mælk og brun farin og kog op. Rør kokosmel i og hæld blandingen over kagen, når den har bagt i 25 min. Bag kagen videre i ca. 10 min. og lad den køle af i formen.
Velbekomme 🙂