Pinini er en dejlig nem og lun sandwich. Man kan komme alt det i man kan lide.
Her er en af vores kreationer og vi vil lægge flere ind, når vi kommer til at lave dem.
Prisen pr. Styk ligger på ca. 20 kroner ved at vi har købt ind til 6 stk. men vi har også lavet den lidt mere luksus med råvarer.
Til hver pinini skal du bruge :
1 pinini brød
1 tyksstegsbøf
1 til 1 1/2 skiver cheddar
Lidt salat (vi elsker spinat).
BBQ sovs
Chilimayo
Salt og peber
Lidt til at stege i.
Fremgangsmåde :
Skyl salaten og lad den tørre lidt.
Steg din steak som du gerne vil have den, vi steger den altid til Rosa. Skær den i skiver.
Skær brødet igennem på langs med siden til så du har en top og en bund, ligesom du gør med en bolle.
Smør bunden med chilimayo og toppen med bbq sovs. Fordel skiverne af steaken på det nederste brød, drys lidt salt og peber over, læg så lidt salat oven på. Og til sidst cheddar ost ovenpå. Så lægger man den øverste del af brødet på, så det ligner en sandwich.
Så en tur i din pinini maskine i et par min til osten er smeltet lidt.
Så er den færdig.
Obs… hvis man ikke bryder sig om at salaten er lun, kan man undlade at putte salaten med i maskinen, og så skille pininien ad når den kommer ud af maskinen, og så lægger salaten i, men det kan være lidt svært at skille den ad med ost i.
Prøv jer frem med lidt forskelligt fyld. Velbekomme.