Genopbygning af kolinihavehuset del. 9 Færdigt resultat

Færdiggørelse af kolonihavehuset.

Det har vi godt nok glædet os til, et projekt som jeg troede kun ville tage 6 måneder tog så lige 3 år.

Huset er blevet malet hvidt med en speciel kalkbaseret maling, facade beklædning og sternbrædderne er malet sorte, vinduer og døre er malet, så nu er alt det hårde arbejde overstået.

Vi har indlagt vand i køkkenet, men med en tank under vasken, da der ikke er kloak i området.

Der er blevet lagt gulvtæpper i alle rum og der er sat el radiator op i alle rum.

Køkkenet er samlet og der er lavet vask med vand, køl og frys er sat ind i køkkenet, der er lavet indbygningsovn og glaskeramisk komfur i bordet.

Der er sat skabe og skuffer i køkkenet. Så nu er køkkenet komplet og klar til at blive brugt.

Vi har fået lavet en lille terrasse ved døren og sat pileflet hegn rundt om terrassen.

Nå ja og så har vi lavet en loftlem inde i køkkenet så man kan komme op på loftet inde fra huset, og der er sat et par plader på loftet så man har ekstra opbevaringsplads.

Det var meningen at vi ville have et toilet og bad i det ene værelse ved hoveddøren, men da der ville gå 2 år mere inden der kom kloak og man ikke måtte have septiktank mere, så valgte vi at skrotte den ide og bare lave 2 mindre værelser, 1 stort værelse, og samlet køkken, stue og alrum i 1 stort rum, det hele hænger fint sammen via en gang/entre. Huset er 59 kvm (udvendige mål), men alligevel stort og rummeligt.

Det var også meningen at vi ville have beholdt det, men så fandt vi ud af at vi vente barn, så vi valgte at sælge huset. Og hvis man går og drømmer om at sætte kolonihaver i stand og så sælge dem igen for at tjene mange penge, så kan vi kun sige, glem det!! De par håndører man kan tjene ved at bruge hver dag i 3 år, det er ikke det værd. Vi lavede den fejl at vi var ærlige, da de kom for at vurdere huset, de spurgte om der var noget af det oprindelige hus tilbage, og vi svarede ja ca. 2 halve vægge, og ja det trak så lige godt ned i vurderingsprisen, de tager en bestemt procendel af for hvor gammelt huset er, og det blev så bygget i 1984. så der røg mange penge af. (lyv endelig for dem hvis I skal tjene mere på det)

Så har vi vist fået det hele med. Se endelig de færdige billeder herunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udgivet i Renovering af kolonihave Etiket: , , ,