Rødding Hotel

Rødding Hotel er et flot gammelt hotel der ligger på torvet midt i Rødding by. Den lille by ligger i Vejen Kommune og har ca. 2678 indbyggere. Rødding er mest kendt for sin Højskole og verdenens ældste folkehøjskole der er grundlagt i år 1844.

Rødding by kan godt virke lidt øde, men i den weekend vi var der, virkede den også lidt som en motorvej til Ribe, bilerne farer igennem denne lille stille by. Selvom byen virker stille og øde, så er der faktisk utroligt mange butikker og supermarkeder i byen, de har værtshuse og diskoteker, mange special butikker og mange pizzariaer.

Hotellet er ikke så stort men til gengæld er det vældigt charmerende og hjemmeligt. Hotellet ligger midt i byen på torvet, man kan ikke undgå at se det når man kører igennem byen. Bag hotellet ligger der en kæmpe p-plads der er gratis, og foran er der et par p-pladser der er tidsbegrænset. På pladsen foran hotellet er der et springvand og bænke.

Når man kommer ind af hoveddøren og ind i deres hall på hotellet kan man gå 3 veje, til venstre ligger receptionen og lidt borde til selskabslokalet, lige ud og op af trapperne ligger værelserne. Til højre ligger en meget charmerende og hyggelig kro stue.

Receptionen er hyggelig og imødekommende med alle de nødvendigheder man kan have brug for.

Kro stuen er en super hyggelig restaurant med mange effekter fra byen og alle deres sjove historier om både hotellet og byen. Der er meget gamle bøger og brætspil som man gerne må låne med op på værelserne eller sidde i kroen og læse.

Maden på stedet er vildt dejlig, vi prøvede godt nok kun morgenmad 2 gange på hotellet, men der manglede slet ikke noget på morgenbordet der var dækket op til den tid vi havde bestilt. Hvis vi kunne spise mere eller drikke mere så gik vi bare op til disken og ringede med klokken, så kom der noget personale og man fik det man skulle bruge uden beregning.

Aftensmaden kan vi ikke skrive så meget om, men mest fordi vi var på festival i Jels og derfor spiste vi der. Men restauranten havde et menukort spækket med gammeldags mad, så som bøf med løg, stegt flæsk med persillesovs, flæskesteg med brun sovs, og meget mere.

Værelserne er meget moderne og lyse, og der er alle de bekvemligheder man skal bruge på et hotel : kæmpe seng, siddegruppe, lamper ved sengen i begge sider, loftlys, gardiner der tager det meste lys fra gaden (selvom det var en sommer vi var der), fladskærm med mange kanaler og som kan drejes så man kan se det i hele rummet, toilet, brus, vask, hårtørrer, shampoo og meget mere. Nogle af de andre værelser var opdelt så der var et rum med dobbelt seng, men også med en skillevæg hvor der var køjeseng og bord til 2 børn, men stadig med samme luksus som de øvrige værelser.

Ejerne bor selv på hotellet og derfor kan man altid få fat på dem i nødstilfælde.

Personalet er virkelig flinke, hjælpsomme og imødekommende.

Pris for en overnatning med morgenmad for 2 personer koster ca. 799 kr. og det er jo meget normalt for hoteller i Danmark.

Du kan læse mere om hotellet her på deres hjemmeside og her kan du også se menukortet der med jævne mellemrum bliver skiftet ud.

http://www.hotelroedding.dk/

Hvis du skal finde et hotel i nærheden af Rødding, så er dette hotel værd at besøge, kan varmt anbefales.

Billederne af maden er et morgenbord til 4 og et morgenbord til 2.

 

 

 

   

    

 

Udgivet i Hoteller Etiket: , , , , , , , , ,