​Café Victoria Douglashuset

Café Victoria i ved Langesø går også bare under navnet Douglashuset. For dem der ikke er så kendt på Fyn, så er Langesø et skønt naturområde ved Morud på Nordfyn, det er et kæmpe skovområde med mange små lysninger og en meget meget stor sø i midten, næsten hele området er offentligt, der ligger lige et par små huse og et slot. Der er masser af p-pladser på ved Langesø og ved Douglashuset. Så selvom man ikke skal ned og spise er det klart et besøg værd for naturelskere.

Douglashuset ligger i skovområdet ved Langesø. men det er ikke bare en restaurant, det er faktisk også et klubhus til golfklubben. Golfbanerne ligger helt op til huset og p-pladsen. Banerne bevæger sig rundt i skoven og lidt ud over engene på den anden side af skoven, men selvom golfbanen er der, kan man nyde den skønne natur med bakker og træer fra restaurantens altan hvor man kan sidde og spise. Kom derud en eftermiddag om sommeren og få en fantastisk oplevelse. Man kan selvfølgelig også sidde indenfor i deres restaurant, men så har man ikke den smukke natur at se på.

Personalet er altid glad og smilende og virkelige hjælpsomme. Maden her er super lækker og veltilberedt, og det koster ikke en formue selvom det er en goldklub. Priserne er de samme som på alle andre Café Victoria restauranter.

Vi var 4 personer afsted, 3 voksne og et lille barn. de kom med blyanter og papir så barnet havde lidt at tegne på imens vi ventede på maden.

De har børnemenuer, steaks, burger, fisk, kylling, stjerneskud, snaks, derudover er der øl, vin, sodavand, vand, kaffe, the og kakao, så der er noget for en hver.

Vi ville prøve lidt forskellige, en fik en orientalsk stjerneskudsmad(165 kr.) med friskstegte fisk, ferske rejer ( ikke dybfrosne, kunne tydeligt smages) lidt grønt på toppen og lidt frisk ananas ved siden af. Fisken var super saftig og stegt helt perfekt, rejerne var saftige, salaten sprød og et dejligt pift med den friske ananas og karrydressing.

En anden fik ribben sandwich(130 kr.), her var der godt nok ikke sparet på kødet, det var super mørt og saftigt og alle svær var sprøde. Rødkålen og de syltede agurker var ikke som de købte på glas, det smagte meget mere frisk, så vi gætter på at det også er hjemmelavet. Boller ikke blød af det syltede og heller ikke bagt for hårdt, helt lige tilpas. Pommes frites var sprøde udenpå og bløde inden i. Helt til UG.

Børnemenuen valgte vi pommes frites med fiskefileter(65 kr.). Tilpas størrelse til et barn, der var masser af frisk stegte fisk, sprøde pommes frites og lidt grønt, det var et hits til barnet, og remuladen var hjemmerørt og smagte virkelig godt.

Jeg fik selv en frokost bøf (189 kr.), med dagens grønt, pommes frites og bearnaise sovs. bøffen var stegt medium som jeg havde bedt om, og sovsen var hjemmelavet og virkelig god. Men det der chokerede mig var at normalt er jeg ikke til grønt, men det her smagt så sindssygt godt at jeg spiste det først og glemte alt om bøffen. Det er aldrig sket før da jeg er en kødelsker.

Drikkelsen koster heller ikke meget, en mellem fadøl koster 55 kr. en halv liter sodavand koster 35 i glas med isterninger.

En fantastisk middag i fantastiske omgivelser, helt klart et besøg værd, og vi skal helt klart derned igen.

Men værd opmærksom på åbningstiderne, de har nemlig vinterlukket i en periode.

Læs mere om det hele på deres hjemmeside  her : https://cafe-victoriagolf.dk/

Det kan anbefales at man går en tur i skoven inden man spiser, for man er godt nok mæt bagefter

Her er lidt billeder at vores mad.

Velbekomme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udgivet i Spisesteder Etiket: , , , , , , ,