Sjov mad til børn og barnlige sjæle

Det gælder om at bruge sin fantasi når man laver mad til børnefødselsdage, her kommer der et par eksempler på hvad man kan lave, børnene synes det er sjovt også selvom at det er sundt. Og laver man maden sjov, ja så spiser de det gerne.

Monster burger, skær osten ud med ansigter.

Lav en slange sandwich, brug gerne opskriften her  “Te boller” og form den som en slange i stedet for boller, fyldet bestemmer man selv.

Eller lav et sødt lille pindsvin. Køb en Lucas pærer eller en anden god stor pære, skræl lidt af toppen, sæt pinde i med vindruer, en sort vindrue som næse, og grønne vindruer som pigge, evt. et par øjne af lidt chokolade.

Måske lidt sjovt til at dele ud i skolen, kunne være denne flipper der leger med bolde, skær en banan over i 2, tag enden med stilken og skær lidt ind i stilken så den ligner en mund, lav et par øjne med en kniv, og læg så vindruer udenom og en i munden.

Obs…For at den anden del af bananen ikke går til spilde, kan man vælge at lave dem om til is som man gjorde i 1980’erne. Skræl den sidste halve banan, sæt en ispind i, og læg dem i en fryseboks, tag dem ud og spis dem når du vil. Husk ikke at begå samme fejl som de gjorde i 1980’erne, dengang kom man stanniol rundt om, og når de så var frosne kunne man bruge meget lang tid på at pille det af igen, en fryseboks er nemmere.

Her kan i se billeder om hvordan de evt. kan se ud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God fornøjelse.

Udgivet i Slik Etiket: , , ,