Genopbygning af kolinihavehuset del. 7

Pudsning af vægge er et vanvittig stort arbejde, og det er første og sidste gang jeg pudser et hus op, fremover er det proff. der må gøre det.

Men vi ville jo gerne spare penge og det er pisse dyrt at få en til at pudse det. Prisen for at få pudset et hus i den størrelse løb op over 20.000 kr.

Så vi blandede endnu mere mørtel med boremaskine og gik i gang med spartle det op indvendigt. Vi prøvede efter bedste evne at få det så glat som muligt, og da murene havde stået til dagen efter, så var det i gang med slibermaskinerne, og det støver altså også helt vildt, vi havde dragter og masker på, men tro mig, støvet skal nok finde vej ind alle steder alligevel.

Hvis vi selv skal sige det, ja så blev det faktisk ok resultat, selvfølgelig kunne det nok have været lidt bedre nogle enkelte steder, men det blev rettet op lige inden vi skulle tapetsere.

De 2 billeder inde i huset er taget under arbejdet. Og billederne af huset udenfor er taget senere på foråret da vejret var til at lave det udenfor.

Væggene udenfor lavede vi lidt mere rustikt for at give det lidt struktur i stedet for en helt glat væg, men det er jo smag og behag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udgivet i Renovering af kolonihave Etiket: , ,