Torske / Lakse fiskefrikadeller

Har du nogensinde smagt de færdiglavet fiskefrikadeller som ligger på køl i supermarkederne ? Når man åbner pakken med de 2 eller 4 fiskefrikadeller, så bliver man mødt af stanken af død fisk, og så er de så slimet at man lige skal tørre dem lidt inden man vil servere dem for andre. De er virkelige faste og smager som om at fisken ikke har været helt frisk når de blev lavet. Sådan nogle er vi blevet trætte af, og så prøvede vi lykken ved fiskehandleren. De er meget dyre ved fiskehandleren og flere gange har de været fyldt med ben som man så må spytte ud igen.

Så prøvede vi fiskefarsen fra Rema 1000, en pakke koster normalt 25 kr. men det er ofte på tilbud mellem 15-20 kr. Når der kommer mindre madspild så kan man købe dem ned til 10 kr. pr. pakke og så smider vi dem bare i fryseren ( husk at ved optøning, skal det være i køleskabet ).

Fiskefarsen er tilpas fast men uden at være tør, fiskefrikadellerne skal lave på samme måde som almindelige frikadeller, på en stegepande og med stegemargarine, de smager ikke godt hvis man bruger olie for så bliver de næsten friturestegt.

Når fiskefridellerne er færdige, så smager de meste af laks og de smager 100 gange bedre end andre fiskefrikadeller og så er de frisklavet, og de smager vildt godt med remoulade til, både varme og kolde.

Velbekomme.

 

 

Udgivet i Hovedretter, Uncategorized Etiket: , , , , ,